Veganska nuggets från Quorn – Meat free monday

quorn nuggets

Veganska nuggets från Quorn blev det till barnen och vegansk schnitzel till mig.  Känner mig något mör ikväll. Jag kom hem efter 23 igår från en otrolig helg i Warszawa, men fick mig en riktig käftsmäll. På städdagen i min förening har de mejat ner den häck jag har haft utanför mitt köksfönster under hela tiden jag har bott här. Nu är det 100% insyn i mitt och barnens hem eftersom vägen utanför mitt fönster är en meter från mitt fönster. Häcken har inneburit en privat sfär. Barnen kom i morse och grät vid frukosten. Tycker det är otroligt respektlöst att inte stämma av med mig och lösa det på ett bra sätt.  Styrelseordföranden i föreningen har väldigt aktivt jobbat på att sätta upp en dyr häck (som vi i föreningen har betalat för) utanför sin eget boende (med flera meter mellan fönster och väg) för att skydda mot insyn. Så, ikväll orkade jag inte laga mat, men hade veganska nuggets från Quorn hemma, och det blev hur bra som helst på en meat free monday.  Nu ska jag lägga in massa massa bilder från bästa helgen i Warszawa och komma tillbaka till all glädje och feel good känsla som jag hade igår kväll innan jag såg häcken. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *