Utbränd…

20 Utvecklingssamtal på raken idag. Vi har idag utvecklingssamtal för den klass man är mentor för. Det var meningen att jag skulle vara mentor tillsammans med en annan, men hon har inte börjat på skolan än, så jag har varit ensam mentor för 33 elever sedan skolstarten nu. Det har varit otroligt mycket jobb. Det innebär också att jag har utvecklingssamtal med 33 elever och deras föräldrar istället för 16 elever. En skillnad som märks såklart. Jag hinner inte ens alla samtal på den torsdagen vi har fått att lägga in samtalen på. Jag har lagt in 20 samtal idag och har haft en stressig lunch på 20 minuter. Brandlarmet gick nu under dagen och då fick jag fortsätta samtalen utanför huset för att ha en chans att hinna de samtal som finns inlagda idag. De andra samtalen ligger inlagda på alla tillfällen som bara finns, som egentligen ska gå till förberedelse. Måste hinna alla innan höstlovet.  

Men när jag är klar, då ska jag träffa en kompis och äta på det här stället ovan. Jag är så hungrig att jag håller på att dö nu, så måste nog äta något litet på vägen. Nu, sista samtalet för idag. Fick 5 minuter rast mellan två samtal och skrev det här inlägget. Ha en bra kväll! 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *