När det ska gå snabbt och vara gott…

Kronfågel

Den här veckan har varit lite crazy. Jag var sjuk i helgen, Magda hade kalas, massa utvecklingssamtal och en alldeles för sen torsdagskväll när jag träffade en kompis och vi satt och pratade till sent. Har varken hunnit handla eller planera vad vi ska äta i helgen. Så idag när Magda undrade vad vi skulle äta till middag så hade jag först ingen aning. Öppnade kylskåpet och kom på att jag ju faktiskt hade Kronfågels Chicken Ribs Sweet Chili. Så jag skalade lite potatis och gjorde fries till oss och lite nyttigheter. Så mycket fredagsmys.

Kronfågel Chicken ribs

Rekommenderar verkligen så varmt dessa chicken ribs från Kronfågel. Det är 4 kycklinglårsbitar med medföljande glaze. Du bara ställer in allt i ugnen 20 minuter. Köttet är väldigt mört och det är gott om kött på varje bit. Barnen tyckte väldigt mycket om dem och jag också. De räddade verkligen vår fredag. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *