Angelina Jolie till angrepp mot FN:s Säkerhetsråd

Jolie

IMAGE: ANTHONY BEHAR/ASSOCIATED PRESS

UNHCR:s särskilda sändebud skådespelerskan Angelina Jolie riktade, redan i april,  hård kritik mot FN:s säkerhetsråd för deras passivitet i samband med flyktingarna från Syrien. Lyssna på Angelinas Jolies tal i FN.s Säkerhetsråd HÄR. Tycker att hon är fantastiskt förtroendeingivande, påläst och retorisk.

Jag har packat ihop det som insamlingarna har efterfrågat, lagt i plastpåsar, märkt upp och så tar jag med allt då vi åker på  kalas idag. Min bloggkollega Natali  ska jobba som volontär och tar med sig mina påsar till insamlingen. Jag har inte tillgång till bil i vanliga fall så passar på imorgon då jag har bil. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *