Plocka upp hälsotrenden på Hötorgshallen

DSC_1068

Älskar att handla på Pieras Livs nere i Hötorgshallen. Där finns allt hälsosamt på ett och samma ställe och så mycket mer som du inte ens visste fanns. Det här är verkligen en riktigt skattkista som är billigare än många andra ställen. Den här gången blev det kakaonibs, råa kokoschips med innerskal och rostad kokos i storpack, bipollen, honungsrostade nötter och en hel del annat. De har en massa olika mjölsorter som kikärtsmjöl och mandelmjöl, bär som babyfikon, mullbär och gojibär mm mm. Du hittar direktimporterade paranötter från Brasilien, persiska pistagenötter och macadamianötter från Hawaii. Här hittar man sannerligen massa substitut till lördagens smågodis och chips. 

DSC_1064

Det mesta är ekologiskt och personalen är kunniga och serviceinriktade

DSC_1060 

Du hittar alt möjligt roligt som är frystorkat, som dessa hallon till exempel. Toppen också att det finns olika storlekar på det mesta. Så är man osäker på  något och vill testa lite så tar man en liten förpackning helt enkelt. 

DSC_1057

Linda

2 kommentarer

  1. Gud va mycket gott ! Synd att det inte finns någon sån ”butik” här i stan.
    Vill man ha något ”speciellt” får man beställa på nätet och då försvinner ju halva charmen när man inte får känna och klämma på produkterna !
    Kram och trevlig helg !

    • Det är verkligen värt att storhandla på Pieras livs om man har vägarna förbi. Det mesta håller väldigt länge. De brukar ha skålar framställda med smakprov på nästan allt dessutom. Älskar det stället. Kram och hoppas din helg är fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *