Igår träning och efter den här godingen som är så fräsch och välgörande. Olivstekt torsk med sallad på vattenmelon och feta. Perfekt nu när melonen är så krispig och fin. Dessutom går den snabbt att göra Idag blir det till att göra en lite mastigare lasagne till barnen och mig.
Du behöver (för 4 pers)
4 bitar torskrygg eller filé á 160 g
200 g svarta oliver, urkärnade
salt,smör till stekning
Sallad
fetaost
ruccola
vattenmelon
Gör så här
1. Torka oliverna i mikrovågsugn på en tallrik med hushållspapper. Kör på full effekt, börja med två-tre minuter. Dom ska bli helt torra, så att oliverna går att smula sönder
2. Mixa oliverna till ett torrt pulver (använd gärna stavmixer) och gnid in torsken med det. Salta och stek i smör.
3. Servera den olivstekta torsken med en sallad på fetaost, ruccola och vattenmelon.
Ser fantastiskt gott ut. Det får bli morgondagens middag 🙂