Drömmen om hus är sann

DSC_0462

I alla fall för några dagar. Jag och barnen har fått låna min väns hus med tillhörande pool och studsmatta. Ni som har följt mig vet ju att det är en av mina drömmar att ha ett litet hus till mig och barnen. Det skulle vara så härligt. Nu testar vi huslivet och än så länge är det ljuvligt. 

Det första vi gjorde var såklart att slänga oss i poolen och bada länge. Så så tacksam för att vi fått låna huset några dagar. Världens underbaraste vän har skrivit en lång lapp och att vi får ta hallon, att hon bäddat rent i deras stora säng, att det finns glass i frysen, sparkcyklar i förrådet,  att det är bara att ta bilen om vi vill osv. Jag frågade om vi skulle klippa gräset eller vattna blommor eller om det var något annat som behövde göras, men jag får inte göra något alls. Förutom att vara helt mållös av gesten och tacksam bortom allt så är jag så otroligt smickrad över att hon litar så på mig att hon överlämnar hela huset till mig. Men vi tar väl hand om det. 

DSC_0466

Lunchen är också avklarad tillredd i mysigaste köket så blev det också en superfin lunch på deras Mateusfat. Vi brukar få lunch på det fatet när vi hälsar på och när jag såg det fatet så saknade jag dem rätt mycket, att sitta och prata med dem vid bordet på altanen. 

DSC_0451

Saffransbulgur med blåbär och nektariner och en sås med fetaost. Så gott! Nu blir det ett till dopp, hopp på studsmattan och plocka några hallon.

Linda

2 kommentarer

  1. Åh va härligt !!
    Njut – så håller jag tummarna för att era husdrömmar blir verkliga permanent framöver 🙂

  2. Åååå vilken underbar vän du har och vilket underbart hus.. Där skulle man gärna bo.
    Njut nu i fulla drag och hoppas du snart hittar ditt eget hus.
    Jag vill också flytta till hus, men ekonomin tillåter inte det i Stockholms området. Tyvärr..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *