Superhjälteäventyr

Superhjältefest

Annie har varit iväg två dygn till sin kompis Linneas sommarställe. Där ordnar de varje sommar ett superhjälteäventyr i skogen med mat och massa roligt för barnen. Helt privat, tyvärr inget man bara kan åka dit till. Det var tydligen sådär 20 barn och lika många vuxna. Verkar så otroligt roligt och välarrangerat. Fantastiskt. Jag fick uppdateringar. Det var hinderbana rakt genom skogen, linbana över stock och sten, balanserande och en och annan överraskning och sedan blev det mat och kladdkaka som Linnea och Annie hade bakat samma  morgon. Linneas pappa lät tjejerna gå ut med kladdkakan till alla och så fick de applåder. Vet att Annie tycker sådant är rätt jobbigt, men hon gjorde det berättade Linneas pappa. Sedan berättade han att de hade handlat på Loppis och han hade lärt dem pruta ner priset. Så jag tror jag skickar Annie dit varje sommar för allt från hinderbana i skogen till att våga presentera inför folk och pruta ner priser. Jag har lägntat ihjäl mig efter henne, men hon har haft det så otroligt bra. Vi får se vad jag kan matcha med här hemma de närmsta dagarna då. Jag har faktiskt ett litet ess i ärmen. Ni får se!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *