Tinas Sommar – Nu är den här!

Tinas Sommar

Nu är den här, Tinas Sommar. Känner mig otroligt smickrad över att ha fått den skickad direkt till mig med hälsning. Det är Tina Nordströms senaste receptbok och här är temat sommar med allt från Smörrebröd med friterad rödspätta, roliga yoghurtsåser, Lammfärskebab med hembakat Naanbröd, Örtfylld brie till mörk chokladpudding, Tingelingglass och en vidunderligt härlig Nötkolapaj. Allt är så avslappnat från en väldig lättsminkad Tina till recepten som känns attraktiva utan massa komplicerade krusiduller. Smått rustikt fotad av Charlie Drevstam och förtrollande illustrerad av Stina Wirsén. En del av vinsten går dessutom till Barncancerfonden. En alldeles underbar receptbok där jag vill testa i stort sett allt. 

DSC_1017

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *