Lyxhelg

Ängsholmsbadet

Tala om att bli bortskämda. Vi har varit i två dygn hos min en av mina absolut närmsta vänner Lotta. De har ett sommarhus i Eskilstunatrakten. De här är tredje året som jag och tjejerna har spenderat några dagar av sommarlovet hos dem. Vi har blivit serverade med bäddade sängar, mat, fika, mys och massa skratt. Dessutom, Lotta och jag började lördagsmorgonen med ett löppass på närmre 7 km. 

Underbaraste Lotta ville även göra något ätbart som hon visste att jag inte haft på bloggen, Eton Mess. En riktigt traditionell brittisk dessert som serverades på Eton College årliga cricket match mot Harrow. Man helt enkelt varvar jordgubbar, mjukvispad grädde, maränger och vaniljglass i en enda ’mess’. Och det blir så ljuvligt.  

Pimms

Lotta och jag träffades när vi som 17 respektive 16 år gamla jobbade som au pairer i London för att rymma och byta över till att vara cocktailservitriser i London. Vi har delat lägenhet i London och gjort allt ihop, allt från att dejta killar som var kompisar till att festa och resa ihop. Så att hon även gjorde en Pimm’s som är en riktigt brittisk klassiker är inte så konstigt. Älskar Pimm’s!

Svärdfisk gremolata sallad

DSC_0165

Vi åt otroligt gott rakt genom hela helgen, som till exempel sotad svärdfisk med gremolata, närodlade potatisar och världens godaste vin till. en lagrad Chablis Premier Cru 2008 från Domaine Pinson, otroligt god. Bra att ha vänner som är experter på vin. Magnus är som rena lexikonet vad gäller vin. 

Den här helgen innehöll allt från varma kläder, regnkläder och stövlar till bikini och bad på stranden. Vi tog promenader med fikastopp med barnen. De åt harsyra och blåbär i skogen och jag lät dem smaka på kåda från ett träd och de höll på att dö. Inte uppskattat. Men bra saker att veta ändå. 

DSC_0064

Tack Magnus, Lotta och Emilia för helt fantastiska dagar med er. Laddade batterierna tusenfalt. Att se mina barn skratta och vara lyckliga är helt oslagbart för mig och så var den här helgen som går rakt in i mitt hjärta och minne. 

Linda

En kommentar

  1. Det var underbart att ha er här som alltid, kram från oss till er❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *