Vad vill du grilla mer av i sommar?

harliga-grilltid1

Att vi svenskar älskar att grilla är inget nytt. De senaste somrarna har vi börjat grilla alltmer grönsaker och ICAs årliga grillrapport visade att 45% av de tillfrågade i undersökningen ville grilla mer fisk och skaldjur. Själv är jag sugen på att testa pizza och alla möjliga sorters grönsaker på grillen. Fegar med att testa pizza, har ni testat? Rösta gärna i undersökningen här i högerspalten och se vad andra är sugna på att lägga på grillen. 

Linda

2 kommentarer

  1. Pizza på grillen blir fantastiskt gott! Ett tips är att förgrädda pizzabottnarna i ugnen innan. Sedan gräddas pizzorna på pizzasten med valfri tomatsås och valfri fyllning.

    • Jag måste verkligen testa. Men ska man förgrädda bottnarna helt klara då i ugnen innan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *