Morgon med mindre socker, och ett leende

Annie

En ny dag, tack och lov. Utan att gå in på för mycket så hade Annie avslutning igår och jag var så arg. Barnen hade sovit hos sin pappa och jag vet inte hur han tänkte, men när jag kom till skolan så hade alla barn sina finaste finkläder utan Annie som satt i slitna tights, träningstopp med fläck på och munkjacka. Suck. Dessutom hade hon under dagen ramlat och slagit hål på dessa slitna tights. Inte lyckat. Ja, ja, en dag kommer jag kanske skratta åt de det, men inte igår. Vi åt i alla fall frukost tillsammans i morse och hade det mysigt. Jag måste slå ett litet slag för Kellogg’s Special K som nu har 30 procent mindre socker, mer fullkorn och mer fibrer. Jag tycker t o m att de är godare nu. Båda barnen är förtjusta i dessa flingor så de är ett bra alternativ till många andra flingor med mycket socker.

Linda

En kommentar

  1. Hej! Titta gärna förbi vår Instagram: lepetitboutique.se – i Augusti öppnar vi en webbutik för barn. Vi erbjuder barn & baby kläder som passar både killar och tjejer 🙂 Allt tillverkas i Spanien! Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *