Sicket magplask till Skolavslutning

DSC_0846

Jepp, jag är fortfarande supersur över gårdagens magplask på Annies första skolavslutning. Jag och barnens pappa samarbetar bra, nu för tiden. Dock igår hade barnen som jag skrev i inlägget innan sovit hos honom. Så jag träffar henne först i deras klassrum för skolavslutning.

skolavslutning

Bland alla finklädda barn och flickor med lockat hår med blomspännen står då min dotter med rufsig hätsvans, i slitna, urtvättade tights (dessutom hade hon på dagen ramlat med tightsen så det blivit hål på dem), träningstopp med fläck på och munkjacka och gympaskor. Sedan kommer då D med Magda som han har hämtat upp på dagis. Hon är lerig i ansiktet, har leriga strumpbyxor och nersmutsad klänning. Alltså, ärligt, jag ville bara sjunka genom stolen jag satt på. Gå hem. Ni ser ju ovan.

DSC_0852

Vi åt i alla fall picknick efteråt som var väldigt god. Alltid något….Ni ska få recept på dessa underbara kycklingspett med cornflakespanering. Mumsiga med dipp till.

DSC_0853

Superduperbaguette med fikon, avokado och allt möjligt gott. På recept från senaste Elle. Wow, eller hur.

Linda

6 kommentarer

  1. Nä va trist !! Så vil man ju inte att först skolavslutningen ska vara 🙁

    Maten ser dock helt fantastisk ut !!

    Kram

  2. Fast var Annie missnöjd/ledsen då? Om inte så var det ju ingen fara! (även om jag kan förstå dig, absolut!)

    Om Annie var ledsen över det så var det ju hemskt tråkigt! 🙁

    • Hon var lite ledsen, eller väldigt dämpad. Så känslorna låg nog faktiskt allra mest hos mig. Tack för klok input:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *