Magnum Pleasure Store

Magnum pop up store

En alldeles egen designad Magnum, hur skulle du göra den? . Jag blev erbjuden att få en Magnum designad av dessertkonditor Daniel Roos som gjorde förra årets Nobeldessert. Jag fick fylla i uppgifter om mig som person och det här blev resultatet: Mogna smaker med en lekfullhet: Doppad i mörk choklad, rosenblad, digestivekex och salt. Rätt mitt i prick. Det går inte ens att beskriva hur god den var.

DSC_0798

Bara utbudet av strössel gör en helt knäsvag: chiafrön, Oreos, pistagenötter, rosa kristaller, lakrits, svartpeppar mm.

DSC_0786

Fantastisk personal som är trevliga och guidar dig bland smakerna. Man börjar med en naken Magnumglass. Den doppas i din valda choklad (mörk, ljus eller rosafärgad vit). Du väljer tre olika slags strössel och sist ringlas choklad av ditt val över allt och en vit chokladknapp med Magnumloggan blir pricket över i:et.Magnum pleasure store

Magnum Pleasure Store finns på NK i Stockholm fram till den 14 juni. Ren och skär himmelsk upplevelse. Missa inte om ni är i Stockholm.

Magnum pop up store

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *