Sodastream följer trenden

DSC_0705

Trenden att dricka alkholfritt till maten, trenden att ha örter, blommor och frukt med i smaksättningen samt trenden att samarbeta med stjärnkockar. Nu ska ni få se en nyhet som inte finns att köpa förrän i september. SodaStream lanserar då Sparkling gourmet, hela 12 nya smaker. Paul Liebrandt, innehavare av två Michelinstjärnor, har utvecklat Sparkling Gourmet – en kolsyrad måltidsdryck och ett dryckesalternativ istället för vatten eller vin. De tre olika kategorierna med smaker är baserade på blommor, örter och frukt.

sodastream sparkling gourmet

Jag fick smaka tre av de nya smakerna tillsammans med finmat tillagad av Christian Hellberg. Min favorit blev smakerna Lime Basilika som serverades till råbiff med parmesan, ruccola och svamp och Grönt Äpple Koriander som var magisk tillsammans med bakad rödingfilé och smörsås med forellrom.

DSC_0719

 

En sak jag verkligen tyckte om var att Sparkling gourmet dryckerna var lätt bubblade enbart. Roligt hur man kan ställa in hur mycket bubblor man vill ha. Jag ska erkänna, jag har själv ingen SodaStream, har aldrig haft. Har nog inte hängt med i att de har blivit så snyggt designade och high tech. Har ni en SodaStream?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *