Bulgursallad – Nyheter till picknicken

Bulgursallad rydbergs

Har ni testat att ha en picknick på en vardag? Hämtade hem Annie och klasskamrat igår och sedan Magda. Värmde på baguetter hemma och packade ner allt. Sedan gick vi helt enkelt till vår närmaste lekplats och lade ut filtarna där. Tog med Rydbergs nya smakrika Bulgursallader som jag fått testa och som verkligen har blivit mina favoriter.

picknick rydbergs bulgursallad

Efter ett tag kom ännu en av Annies klasskamrater och de lekte järnet, åt av allt, lekte mer och tankade saft. Vi stannade ute ända tills precis innan läggdags.

Bulgursallad från rydbergs

Rekommenderar varmt Rydbergs bulgursallader. De är välsmakande, saftiga, matiga och innehåller rikligt med bönor och örter. De är nog lite mer vuxensallader med tanke på att de är så smakrika. Den ena innehåller chili och det är en del drag i den verkligen. Tycker de är perfekta att ta med på picknick, på resa, som matlåda till jobbet osv. Testade för första gången att grilla Portobellosvamp. Den blev lite bränd, men jag fattar grejen med att göra den till en vegetarisk burgare. Väldigt fast i konsistensen, måste testa i en burgare. Har ni testat? Var det lyckat?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *