På äventyr i Småland

DSC_0658

Vi rymde från Stockholm i helgen och drog till Småland. Min systerdotter Alva konfirmerades nämligen. Annie var så fascinerad av det här med konfirmation. Inte lätt att förklara vad det är. Magda somnade i kyrkan, mitt i. PicMonkey Collage

Vi fick god mat, beställd från ICA. Verkligen smart för det var allt på stora fat: frukt, kycklingspett, ostar, bröd osv. Mysigt att ha en helg med småtjejerna.

DSC_0645

Måste säga att jag var så nöjd med presenten, ett Thomas Sabo armband som man kan sätt berlocker på. Verkligen ett tips på present till studenten, konfirmationen eller vid födelsedag. Sen kan man köpa en berlock/hänge lite då och då när det är födelsedag eller jul.

Tåg

Tågresan med barnen gick över förväntan: 3 timmar dit och 4 timmar hem. Vi svischade genom tiden genom att ha med mat som vi började med att äta i lugn och ro. Jag åt en otroligt god bulgur – och bönsallad från Rydbergs. Det var dessutom lagom med chili i, sådär så det kändes men inte brände. Sedan hade jag med DVD spelare med massa filmer, Varsitt rör med pennor, ritblock, liten ritbok med mandalas och iPAD. Gick så bra!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *