Dysterkvist

DSC_0335

Väntar ni på publiceringen av vinnare av presentkort på Pizza Hut? Lovar, det kommer idag. Igår blev det helt upp och ner med allt. Magda klagade på ont i örat medan jag stod och lagade mat och vi skulle få middagsgäster. Så hennes pappa fick komma och ta med henne till närakuten. Det kan vara öroninflammation på G, men för tidigt att säga. Hon fick Ipren och vi ska tillbaka med henne på torsdag så får vi se. Båda barnen är genomförkylda och det bara måste funka den här veckan att de är på förskola och skola. Jag har årets mest stressiga vecka på jobbet med miljoner inlämnade rester, Nationella prov i engelska och svenska och deadline för betygssättning i slutet av veckan. Jag kan omöjligt vara hemma och jag har ingen familj som steppar in, så är det bara. Så jag har kurerat dem med nyttigheter, vatten, stoppat om dem, varit uppe och känt på deras pannor flera gånger inatt om de har feber och lät dem få sovmorgon och bra frukost. Deras allmäntillstånd var bra i morse och ingen feber., även om de var hostiga. Så håll tummarna.

Linda

4 kommentarer

  1. Att ha ont i öronen är verkligen fruktansvärt !!

    Hoppas att värktabletten hjälpte och att det inte blir mer ont !!

    Ha en skön dag 🙂

  2. Heja heja kämpa på! <3 Hoppas det inte blir öroninflammation & att de kryar på sig snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *