Ekologiska delikatesser och potatissalladen

DSC_0449

Det må ha öst ner i helgen och barnen var genomförkylda, men vi hade en så urbota mysig helg ändå. Med all uppdatering av sajten så var gick det inte att lägga in inlägg, det strulade en del, men nu så ska ni få se vad jag åt på kvällen.

Scan

Det blev en av mina absoluta favoriter när det kommer till potatissallader, eller vad sägs om en potatissallad proppad med valnötter, spenat och massa annat gott. Dessutom en bra skvätt äppelcider. Så god. Till den Scans nya ekologiska delikatesser: Grillad rostbiff, källarrökt nötytterlår och kallrökt medwurst. Köttet kommer som alltid från svenska gårdar. De är därmed först i Sverige med att lansera svensk ekologisk smörgåsmat till delikatessdisken. Väldans gott. Min storfavorit blev den kallrökta medwursten.

Ekologiska delikatesser potatissallad

Laila Bagges nya vin Cha Cha Cha Chardonnay i lilla boxen om 2 liter, passade väldigt fint till. Ett bra picknickvin för kallskuret på picknickfilten en varm sommardag, eller en ruggigt blöt försommarkväll hemma framför TVn.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *