Paj med getost, tomat och sparris

Paj med getost

Vill du göra det lätt för dig? Då är den här pajen lättast möjliga, särskilt om du kör på färdigt pajskal. Fylld med bredbar getost, goda tomater osv. Gott till vad som helst: grillat, kallskuret, kyckling osv

Du behöver:

Paj (vi använde smördeg i rulle fran affären)

150 gr bredbar getost (färdig pa burk)

1 msk olivolja

1 tomat

1 knippe sparrisar

Rosmarin

salt

(Lite pinjenötter om du vill)

Gör sa här:

Sätt ugnen på 200 C

Lägg smördegen i en pajform, gärna med ett bakplatspapper under som klipps till i kanterna. Man kan lätt lyfta ur pajen ur formen och inget kladd att diska.

Blanda bredbara getosten med olivolja och lite salt. Bred ut i formen. Skiva tomat och täck hela formen. Lägg på sparris och pensla på lite olivolja. Strö över rosmarin (gärna färsk).

(Strössla på lite pinjenötter om du vill)

In i ugnen i ca 10-15 minuter.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *