Avokadosmoothie på osockrad och glutenfri havremjölk

Förberedelser för ännu ett kalas kräver bra frukost!

Avokadosmoothie

Så morgonen startades med en avokadosmoothie på havremjölk. Jag pratade med en person som var laktosintolerant och han berättade att det är många som även är allergiska mot nötmjölk som hasselnötsmjölk, mandelmjölk och sojamjölk då är havremjölk ett väldigt bra alternativ. Den här är gjord på gogreens havremjölk som är Sveriges första glutenfria havremjölk gjord på svenskt glutenfritt rent havre. Bra kick efter träning, till frukost eller matig mellis. Jag gjorde allt i min Oster Versa mixer och då behöver man inte ens skära avokadon i små bitar, den klarar hela avokadon.

2 glas

3 dl havredryck

1 avokado

3 msk pressad citron

3 msk flytande honung

I med allt i mixern och kör igång, Servera!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *