Appar för en 7-åring?

image

 

Har ni bra förslag på appar till en 7-åring? Jag köpte en Ipad i julklapp till oss tre, mig och barnen. Jag håller just nu på att lägga in appar till barnen, men har inte så mycket koll på bra appar till barnen. Det här är vad jag har till Annie än så länge, på rekommendation av vänner och deras barn. Annie använder mest Hay Day, Subway Surf, Starfall och ABC- Raketen. De två sista är väldigt pedagogiska med inriktning på inlärning av läsa, skriva och matematik. Mattemums är en rolig app där barnen lär sig räkna med hjälp av godis och Cut the Rope är en smart app med matematisk inriktning. Har ni några bra, roliga tips på appar?

image

Linda

3 kommentarer

  1. Tipsar om pappas appar(finns på Facebook och webbsida) samt appfredag där de varje (nästan iaf) fredag tipsar om gratis eller kraftigt prissänkta appar. Som aldrig har köp i apparna, asbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *