Har ni maxgräns på antal aktiviteter?

Hur många aktiviteter har era barn per vecka? Jag hade tänkt att Annie skulle dansa på lördagar enbart. Men helt plötsligt så har hon tre aktiviteter: Pardans på fredagar, dans på lördagar och innebandy på söndagar. Dansen på lördagar inne i stan anmälde jag henne till, de andra poppade upp i samband med att hon började skolan. Pardansen håller Maria Bild från Let’s Dance i (Hon är mamma till Annies klasskamrat ) och den erbjöds på skoltid (15.00) i skolans lokaler. Innebandyn håller två pappor i från klassen, också i skolans lokaler. Känns som det helt plötsligt blev väldigt mycket, fast hon tycker allt är roligt. Hur tänker ni kring det här med antal aktiviteter. Har ni en maxgräns?

DSC_0227

På väg till Innebandyn. Lillasyster ville vara med på bild. Innebandyn är 18-19 på söndagar. Rätt mysigt faktiskt. Förra söndagen var jag och Magda med och satt och tittade på. När vi kom ut åska och blixtrade det rejält och regent öste ner. Vi sprang hem i regnet, blev sjöblöta. De fick sätta på sig pyjamas och vi drack varm choklad. Mysigt!

DSC_0226

Linda

2 kommentarer

  1. Min dotter har nyligen börjat dansa disco på söndagar, vi har funderat lite kring ytterligare någon aktivitet men inte riktigt kommit fram till hur vi ska få ihop vardagen. Har varit på tal lite om pyssel i kyrkan där personal hämtar barnen direkt via skolan. Det gör det ganska smidigt och enklare att få ihop vardagen, men samtidigt är jag lite tveksam till det eftersom jag inte vill att det ska bli för mycket böner hit och dit vilket det finns risk att det blir. Vi är medlemmar i Svenska kyrkan men inte direkt kristna i den bemärkelsen att vi ber böner och går till kyrkan varje söndag.

    Kram Sanna

  2. Lite skev bild av Svenska kyrkan… Det är inte många som jobbar eller är medlemmar i Svenska kyrkan som ber böner och går i kyrkan i parti och minut… Vi är vanlig människor enda skillnaden är att vi har en tro på Gud och Jesus. De flesta som ber gör det inom sig. Jag vill bara få bort fördomarna om Svenska kyrkan. Tack för mig.

    PS. om du inte känner att Svenska kyrkan är något för dig är det ganska konstigt att utnyttja deras verksamhet. Det finns andra barn som är i större behov av den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *