Veckomeny

veckomeny

Hörrni, är det något ni vill att jag ska ändra på, göra annorlunda i veckomenyn? Bara kör på i kommentarerna, vore jätteglad att få höra vad ni tycker och tänker. Den här veckan…tja, som vanligt full rulle. Tänker ibland att det vore toppen med en lugn vecka, men det blir inte den här det. Så mycket roligt händer. Jag ska på en för mig, än så länge, hemlig övernattningsgrej och sen är det en värstinggrej som händer också. Ni får se, givetvis. Sen är det verkligen läge för att planera kalas för Magda..hmmm. Har funderat på att hoppa kalas, men det är ju så roligt och jag har ett tema.

Pasta Umami – Läcker

Kycklingpaj – Oemotståndlig

Världens godaste köttfärssås – Jajamänsan, det stämmer faktiskt

Lax med ugnsrostad feta, haricots, tomater och oliver – Storfavorit i repris

Chokladvåfflor

Chokladvåfflor med skumbananglass, nå, gissa om det är gott eller..Kör en busig vardag

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *