Halloumi som en naggande god förrätt

Halloumi

Ja, det tycker jag du ska testa, om du gillar Halloumi förstås. Den här

Du behöver

½ rödlök (finhackad)

2 msk rödvinsvinäger

4 msk fin olivolja

1 nypa salt

2 msk bladpersilja (finhackad)

1 paket Halloumi

olivolja (till stekning)

2 tomater eller (6 körsbärstomater)

salt, nymalen svartpeppar

Gör så här

Blanda finhackad rödlök, vinäger, olivolja och salt i en skål. Låt stå i ca 10 minuter. Persiljan vänder du ner precis innan servering.

Skiva halloumin, cirka 1 cm tjocka skivor. Stek i olivolja några minuter på varje sida så de blir gyllenbruna.

Lägg upp halloumi på ett fat, strö över tomater över. Pyttsa över rödlöksvinägretten. Servera direkt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *