Bubbies – Trendig glass

bubbies

Det var Bubbies Mochi Ice Cream Hawaii jag fick till dessert på min födelsedag. Helt nytt för mig men beroendeframkallande gott. Det är gräddglass av hög kvalitet i en mjukt skal av söt och smaksatt rispasta (mochi). Den görs på Hawaii och finns i många smaker. Så väldigt kända på Hawaii och i USA, på G här.

Bubbies

I Stockholm finns de på några caféer: Ljunggrens, Cafe å Lait, Foam, Under kastanjen, Åhléns på Drottninggatan och de kommer till Urban Deli snart. Jag smakade pistage, passionsfrukt, hallon/vit choklad och kokos/choklad. Väldigt svårt att välja en favorit för de var alla så goda och smakar väldigt olika. Skulle verkligen kunna tänka mig att testa varenda en av de olika Bubbies.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *