Dagen efter…

PicMonkey Collage

Dagen efter födelsedan! Jag fick så så många telefonsamtal, grattishälsningar på mess och Facebook och finaste presenterna! Jessica hade lämnat en stor påse med ett rörande fint kort och spännande innehåll. Min bästis Rose-Marie ringde och grattade och berättade att hon hade en överraskning till mig, vi ska övernatta på hemligt ställe! Ingen aning vad hon har i kikaren. Min barndomsvän Lena ringde och sa att hon och hennes syster vill ta ut mig på middag. Mina nära nära vänner Lotta och Erika tar också ut mig på hemlig restaurang. Åt lunch med N på American Table (Clarion Sign), stor hamburgare och på kvällen lagade mina barns pappa middag till mig, bl a pastan ovan.

Här ser ni efterrätten. Supergott! Vet ni vad det är? Återkommer och ska berätta allt om den här efterrätten. Den förtjänar ett eget inlägg!

DSC_0161

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *