Vinn Hela Sverige Bakar förkläden till barnen

Image-1-1 (1)

Vad sägs om ett Hela Sverige Bakar förkläde till barnen. Nu tävlar jag ut 3 st barnförkläden för att fira att tredje säsongen av Hela Sverige Bakar sätter igång på torsdag. För att vinna ett förkläde svarar du helt enkelt på frågorna nedan i kommentarsfältet:

– Vem vann senaste säsongen av Hela Sverige Bakar?

– Vem skulle du helst baka med om du fick välja fritt?

– Senast den 31 augusti behöver jag ditt bidrag, och vinnaren väljs då ut

Linda

7 kommentarer

 1. Caroline Ahlqvist vann hela Sverige bakar 2013.

  Jag skulle absolut baka med min dotter, vilket vi iofs gör ganska ofta, men det är så härligt att baka med barn!

 2. Caroline Ahlqvist vann hela Sverige bakar förra säsongen!

  Jag har ikväll suttit och kikat igenom Pernilla Wahlgrens kokböcker, så härlig inspiration. Det skulle vara trevligt att få baka något utav alla de goda recepten hon har i sina böcker tillsammans med henne 🙂

 3. Det var Caroline Ahlqvist som vann.

  Åh, jag skulle vilja lära mig att baka frasiga, härliga wienerbröd! Det skulle nog bli en hel del bakande innan de blev sådär riktigt perfekta, men skam den som ger sig! Och vem passar väl bättre att ha vid sin sida då än Jan Hedh!

 4. Caroline Ahlqvist vann Hela Sverige Bakar 2013.

  Jag skulle vilja baka med Jenny som driver Jennysmatblogg. Bloggen innehåller så mycket roligt och goda saker på bloggen!

 5. Caroline Ahlqvist vann Hela Sverige Bakar 2013.

  Skulle gärna baka tillsammans med Leila Lindholm som verkar riktigt bra på detta och verkligen kan ett och annat. Hon skulle säkert kunna lära mig ett och annat knep, och givetvis skulle dottern få vara med på ett litet hörn hon också.

  Kram Sanna

 6. Caroline Ahlqvist van säsongen 2013.

  Jag skulle gärna baa med mina 4 syskonbarn. Fast inte i mitt kök, för det skulle troligen bli rejält kladdigt och mjöligt så får nog bli hemma hos morfar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *