Träna tillsammans – Hela familjen

terese alvén

Magda och Annie fick följa på roligaste eventet igår kväll: Terese Alvéns bokreleasefest för hennes senaste bok Träna Tillsammans med familjen. Terese är min bloggkollega på Loppi och hon är otroligt inspirerande och kunnig inom träning, som ni redan vet om ni följer hennes blogg.

terese alven

Nu inspirerar hon till att träna tillsammans med familjen, något jag har längtat efter att få tips om. Jag köpte den Bums och fick den signerad. Boken finns på webbshoppar och i bokhandlar nu. Bredvid Träna tillsammans ser du hennes första bok Viktig – Från matmissbrukare till träningsförebild.

kokosvatten

Barnen hade det fantastiskt bra och bjöds på kokosvatten från Vita Coco, naturligt smaksatt med frukt. Kokosvatten är hur nyttigt som helst och släcker törsten väldigt bra. Jag smakade från Magdas med svara vinbär och äpple och den var hur god som helst. Måste köpa upp mig på dem och ha hemma för utflykter.

PicMonkey Collage

Till barnens lycka fanns det ett bOblestält fyllt med bObles roliga tummelmöbler. Känner ni till bObles? Det är motoriskt utvecklande tummelmöbler som är så genomtänkta. Älskar deras saker och skulle helst ha en hel uppsättning av deras grejer. Sedan var det dags för lite moves för barnen av Les Mills. Hela barngänget stuffade på.

DSC_0093

Här lite tips på hur du tränar tillsammans med familjen. Så rolig den bilden på hela familjen.

Terese alven träna tillsammans

och, och och…Gissa vem som vann bOblesmöbler? Annie var så överlycklig och tyckte jag var världens bästa mamma som vann bObles fiskarna och dessutom i lila!

bObles

Linda

En kommentar

  1. Så kul att ni kom och delade min kväll. Bra att ni hade roligt 🙂 Hoppas vi ses snart igen! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *