5-Kamp på Gröna Lund

Gröna Lund

Gissa Gissa vem som vann 5-kampen i mitt arbetslag på 11 personer? Det var jag. Jag älskar verkligen sådana där utmaningar och tävlingsinstinkten infinner sig direkt. Min kollega Anna var dock bara ett ynka poäng från mina poäng. Som straff så lurade hon mig att sitta längst fram på Berg-och-Dalbanan, jag är livrädd för sådant. Jag höll för ögonen hela vägen upp, sen kikade jag lite och trodde jag skulle dö. Men rätt roligt ändå.

Classic Café Gröna Lund

Jag åt en riktigt god räksallad med imponerande fina räkor. Sällan maten på nöjesställen är toppen, men den här salladen var väldigt fräsch. Den fanns på Classic Café som ligger i barndelen av Gröna Lund. Har ni något favoritställe där ni alltid äter på Gröna Lund?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *