Veckomenyn – Ledigt, grillat, picknick – Vår!

Veckomeny

Kortvecka, men jag jobbar fredag, gör ni? Jag har så mycket att visa er från helgen: kalas, roliga event mm. Inte minst så ska jag välja ut tre vinnare så får varsitt stort paket med 6 påsar av deras nya härliga smak Krämig Lök. Vi ska se om vi inte kan få till en till tävling, jag har en väldigt fin tävling på G! Annars så har jag så stora beslut att ta den här veckan. Ni vet, ibland blir man nästan paralyserad av att veta att man måste ta ett stort beslut som kommer påverka ens liv så mycket. Jag ska berätta i ett eget inlägg. Jag längtar just nu efter att sätta igång och träna, äta nyttigt och bra. En hel del roligt händer i veckan minsann och jag ser fram emot att vara ledig med barnen på torsdag. Vi får se vad vi hittar på.
Jordärtskockssoppa med tryffelolja – Tröttnar aldrig!
Lax i tomatsky och lite ugnsrostat – Bara testa, den är så god och vårigt light
Ceasarsallad – När det är vår så är det Ceasarsallad för mig, bästa salladen i världen
Grillad entrecote med hemmagjord glaze och en röra på feta och grillad paprika – Dags att ta ut grillen nu (eller gör i grillpannan)
picmonkey_collage_51e341659606ee0f466a664a
Om ni planerar picknick så rekommenderar jag egengjorda tostadas: lätt, miljövänligt och gott! Om ni inte vet vad det är så är det helt vanliga tortillabröd som man har i ugnen liten stund så de formas till små bägare där man kan lägga pastasallad eller annat gott. Sen äter man helt enkelt upp den!
Ha en finfin vecka!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *