bObles – Motoriskt utvecklande tummelmöbler

bObles
Jag blev inbjuden till att kika närmre på en ny sorts leksak från Danmark – bObles. Det danska designföretaget som har tagit fram bObles har tilldelats flera designpriser för bObles produkterna och de finns representerade på flera museum.
bObles
De utgår från filosofin att barn mår bra av att röra på sig och alla deras bObles produkter uppmuntrar till lek och rörelse. Produkterna är framtagna i nära samarbete med sjukgymnast för att de ska gynna barnens utveckling. Många av produkterna är i form av djur: elefanter, fiskar, krokodiler mm.
bObles tummelmöbler
Barnen på evenet blev verkligen inspirerade att leka med bObles produkterna. Det var helt fantastiskt roligt med den hinderbanan som ställdes upp med de olika bObles produkterna. Då ville jag också testa!
bObles
Kycklingen kallas den här halvcirkelfomarde produkten. Den är multifunktionell som de flesta av deras produkter. Barnen, och du, kan sitta, stå, ligga och gå på den. Annie och Magda har använt den varje dag till att balansera på eller sitta på.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *