Veckomenyn och Choklad- och Mintbrownies

Veckomeny
Ja, då vet ni ett av mina små hemliga projekt nu. Jag har under en längre tid lagt ner så mycket tid på att arrangera världens mysigaste event, tillsammans med bästa Spot and Tell. Vi har arbetat fram ett tekoncept på olika teman. Det första eventet kommer bli ett Afternoon Tea Event i klassisk stil. Närmre sommaren kommer eventet med tedrinkar och iste, efter sommaren te i mat och lite senare te och hälsa osv. Men, det händer en massa annat roligt också inom den närmsta tiden. Till helgen åker jag bort och kan inte säga mer om det, här och nu. Jag ska innan dess fixa en middag till Magdas pappa som fyller år, från Annie och Magda. Ni får se vad det blir, gott kan jag lova. Ha en superfin vecka!
Krispig, krämig Saganaki – Snabbmat då den är som bäst
Lax med citron och gräslökssås – Fräscht med den där lilla extra touchen
Turkey Club Sandwich – Så himlans mumsigt
Fransk korv Stroganoff – För att ge den en liten extra guldkant
choklad och mint brownies
Choklad- och Mintbrownies – Dessa kan jag drömma om, Mmmmmmm…

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *