Afternoon Tea i Sickla Köpkvarter

Afternoon tea
Tog med barnen på lite Afternoon Tea på Garden Bistro i Sickla. Det är mysigt där för de har en del soffor och det är luftigt och ljust. lite som att sitta i ett växthus. De har nu börjat med Afternoon Tea. jag beställde in två stycken som vi delade på. Lagom. Det var rykande heta scones, färskost med vanilj, lemoncurd, jordgubbssylt och en liten påse med två småkakor och några godisar. Väldigt gott. Till det kunde man välja te eller kaffe. Det som dock drog ner betyget var att de absolut inte kunde gå med på att istället för en kaffe eller te ge ett halvt glas med saft var till barnen. Mina barn dricker ju inte te eller kaffe. Det tog också över 25 minuter att få sakerna, rätt länge att vänta med barn. Jag vet inte om de gjorde degen och bakade dem precis då man beställer. De kunde inte heller skicka med en tallrik extra. Men på det hela en mysig upplevelse med barnen.
PicMonkey Collage

 

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *