Vabruari, Sportlov och Uppiggande

VABRUARI
Hur mår ni? Jag är rätt sänkt, förkylningssänkt. Min yngsta har varit hemma sammanlagt 6 dagar från förskolan med förkylning och feber. Nu är hon bra, och jag dålig. Efter ett antal sömnlösa nätter och deras snorande och hostande så är man mer än mottaglig. Segt som bara den. Mitt livselixir nu är min favoritkureringsdryck med massa citron, ingefära och honung, den är kanon. Är ni ute på sportaktiviteter eller andra utflykter så rekommenderar jag att ta med lite flapjacks som ger omedelbar energi. Mellanmål som ingen kan motstå är French toast och Fattiga riddare med nutella och banan. Varm choklad med Frangelico, kan inte bli bättre:-)
Flapjacks
Kureringsdrycken nr 1
French toast med bär och nötter
Fattiga riddare med nutella
Varm choklad med Frangelico

Linda

0 kommentarer

    • Tack! Alltså dessa barnbaciller som barnen drar hem…..Mycket bättre idag efter mitt avkok på citron, ingefära och honung. Kramar

    • Oj, svårt att säga. Jag hade mina i två veckor och de smakade precis som vanligt. Men de kommer gå åt inom två veckor, LOVAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *