Enchiladas med chili

Här lite mer resttips. Jag hade både rester av min hemmagjorda chili samt några hembakta glutenfria tortillabröd kvar, alltså, givet, ENCHILADAS. Jag plussade på med lite färdig salsa och ost. Kunde inte sluta äta. Du gör det du vill själv, köper det du vill. Lätt och förföriskt gott!
Du behöver (för 2 pers)
4 tortillabröd
Chili
tomatsalsa
100 g riven ost
100 g mozzarella
rysk youghurt
Gör så här
Sätt ugnen på 225 C
Smöra en ugnsfast form.
Lägg ut ett tortillabröd i taget. Lägg på en klick chili, salsa och lite av vardera osten på brödet (Spara dock hälften av osten och lite av salsan). Rulla ihop och lägg i formen med skarven ned. Klicka över resterande salsa och strössla över osten.
In i ugnen cirka 10-15 minuter tills de är gyllenbruna och frasiga.
Servera med god sallad och stor klick youghurt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *