Älsklingsvänner och Lilla Ego

Jag hade en helkväll med mina Älsklingsvänner på Restaurang Lilla Ego igår. Det var deras tur att ta ut mig på min födelsedagsmiddag (ni som följt mig ett tag vet ju att vi tre tar ut den som fyllt på en överraskningsrestaurang). Jag fyllde år i augusti. Som vanligt kommer vi alltid iväg några månader efter någon har fyllt.
Det blev purfärska restaurangen Lilla Ego, som drivs av Daniel Räms (Årets Kock 2013) och Tom Sjöstedt (Årets Kock 2008). Det var faktiskt öppningskvällen igår och det var så högt i tak, helmysigt och vidunderligt god mat såklart!
Jag åt hummer och dog nästan av hur gott det var. Till den kom en blomkålssallad med knaprigt kavringssmul som var hur god som helst. Bild nedan på den.
Mina vänner åt Dovhjortsadel med kronärtskocka, bakta champinjoner och vinägersky – Daniel Räms vinnarrätt i Årets Kock 2013! Galet god.
Då vi kom var det relativt lugnt, men bara efter en liten stund var det knökfullt på ett sådär härligt sätt. Vi tre pratade och uppdaterade som man gör med vänner som står en väldigt nära, även om man inte ses varje vecka. Det är alltid alltid så upplyftande och energigivande att träffas och babbla igenom några timmar.
Vi delade på efterrätten: Salt marängglass med allt möjligt gott till….
Tom Sjöstedt och Daniel Räms, tack för en så magisk kväll hos er!

Linda

0 kommentarer

  1. Tom…lite kär i Tom (hehe shhh!). Men den där hummern alltså, ser tokgod ut. Och kul med nytt ställe! Fast de får jobba lite på hemsidan, väääldigt svårläst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *