VABB Smoothies

Barnen är sjuka, Magda har feber och Annie är småkrasslig. Alltså, hemma från jobbet idag med dem. Gjorde en supersmoothie till dem för att boosta deras immunförsvar. Innehållet: Ananas, banan, kiwi, passionsfrukt, blodapelsin, 2 msk sesamfrön, lite äppeljuice och en massa is. Allt rakt ner i mixen. I min har jag även mixat ½ msk av Renee Voltaires Superfood Mix, Fruit & Berries. Barnen slurpade i sina på en sekund.Måtte det ge effekt!!

Linda

0 kommentarer

  1. Gjorde de susen på barnen? 🙂

    Svar:
    Ja, jag tror det minsann! Annie var tillbaka på dagis dagen efter och Magda vara bara hemma en extra dag för säkerhets skull. Kändes som den fruktbomben tillsammans med att ta det lugnt hemma gjorde susen:-)
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *