Burk med nötter och frön

Mitt tips on-the-fly: en burk med nötter och frön alltid stående på bordet. Det är rätt så ofta min dotter sitter vid bordet då man ska laga mat eller frukost och är såååå hungrig. Har sedan några dagar en burk med nötter och frön på bordet, den kan hon öppna själv och ta lite av så är hon inte vrålhungrig och jag hinner byta blöja på Magda, koka gröten klar osv i lugn och ro. Samtidigt är jag nöjd över att hon får i sig lite nyttigheter. Jag har just nu i burken: valnötter, pumpafrön, solrosfrön, lite russin, hasselnötter (köpta utan skal från ICAs egent sortiment) och cashewnötter. Bra för en själv också med burken på bordet när man är lite småhungrig.
Måste också säga att jag är supernöjd med burken. Jag har haft ögonen öppna länge efter den ultimata burken att ha på bordet och har letat på flera ställen. Jag hittade den här burken på ICA faktiskt. Den är precis lagom stor och lagom lätt att öppna. Tycker den är sådär lagom gullig också med mönstret. Nästa gång jag var och handlade så köpte jag faktiskt en till burk i samma storlek och en större. De är proppade med jordnötter (den mindre) och tepåsar (den större).
Nu väntar vi på att RM, Zack och Leah ska komma och leka. Jag har gjort en kladdkaka till fikat och piroger med köttfärsröra i till lunch. Kommer bli en toppendag!
Ps. Sorry om jag varit lite dålig på inlägg. Magda har varit förkyld och vaknat en massa gånger varje natt. Annie har fått för sig att det hemskaste som finns är att somna utan sin mamma på kvällen. Så mina kvällar är minimala just nu.

Linda

0 kommentarer

  1. Vilken fin burk och just bra att ha nötter och annat smått och gott i! Hoppas ni får en fin dag! Kram

    Svar:
    Tack Katarina!
    Linda /Matstugan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *