![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/06/somrig-bal0.jpg)
Till dopbuffén gjorde jag en fräsch och härligt somrig snabbål som gick åt som smör. Den här är så lätt att göra och du kan variera den i oändlighet. Vill du ha lite alkohol i så häll i en flaska mousserande vin, vill du ha den mindre söt så lägg till en flaska mineralvatten.
Du behöver
1 flaska Kiviks päroncider
1 Kiviks Fläderblomsdryck med jordgubb
1 kartong jordgubbar
Is, limeskivor, citronmeliss
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/06/somrig-bal1.jpg)
Gör så här
Skär jordgubbarna något, lägg i bålskålen, häll på fläderdrycken. Precis innan gästerna kommer tillsätter du cider, is och dekorerar med blad av citronmelissen.
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/06/somrig-bal2.jpg)
![](https://media1.lindasmatstuga.se/2012/06/somrig-bal3.jpg)
Låter mycket god! Ha en fin söndag!
Ser verkligen fräscht ut – och somrigt! Precis som det ska vara 🙂 Fläderblomsdryck med jordgubb har jag inte smakat, låter hur gott som helst!