Sommaravslutning på dagis med rymden och sommarrutor

Här är mitt bidrag, Kärleksmums med sommarfeeling, till sommarfesten på dagis, en sk sommaravslutningsfest. Den hölls i torsdags och sedan länge har föräldrarna ombetts baka eller på annat sätt bidra till den här dagen. Självklart bakar jag. Ville göra något färgglatt och roligt till barnen, så det blev dessa Kärleksmums med grönfärgad kokos och utstansade fjärilar och blommor i sockerpasta. De blev populära!
Jag gjorde den här varianten som tårta till påsk och receptet och hur du gör den hittar du genom att klicka HÄR! Den tar inte lång tid, är inte svår att göra och den blir alltid väldigt uppskattad, riktigt gladpiller!!
Annie var rymdfågel i rymdmusikalen. Så strongt gjort av pedagogerna att fixa ihop en musikal med barnen. Det märktes också att de låtit barnen få bestämma mycket i musikalen. De sjöng bl a Satellit och Jag är en astronaut. Stor eloge till fantastiska pedagoger som ger det där superextra, som de på Annies förskola!
Fikabordet efter musikalen var inte fy skam!

Linda

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *