En mycket användbar mackapär

Kan så rekommendera den här mackapären! Jag använder den hela tiden till Annie. Det är en kombinerad vattenflaska och snacksburk. Den är lätt att diska och göra ren, den går att skjuta över en lucka över sugröret så att det inte blir smutsigt och snacksdelen är lagom stor för lite vindruvor, russin, nötter eller äppelklyftor.
Jag har faktiskt köpt den på min ICA (vid baby och barnsaker, t ex vällingflaskor) och kommer inte ihåg märket. Den kostade runt 50 kr. Den fanns i olika färger, och det är Annies enda besvikelse, att hon inte fick den knallrosa. Den är så prefekt att ta med till lekparken. Idag ska vi till Järva Gård här i Stockholm och klappa lammen och titta på djur, kanske rida på häst, då kommer självklart snacksflaskan med.
Vad gör ni idag?

Linda

0 kommentarer

  1. Malin! Såklart är den från Bambino. Ibland blir man lite trög i huvudet av allt nattvak med bebis. Tack för input. Hoppas du får en fin vecka1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *