Cup cakes på ett kick!

Jag har fuskat till det. Jajamänsan, jag skulle göra cup cakes, men tiden blev lite knapp kan man lugnt säga och det var bara att ta till alla knep. Så här lätt och snabbt gör du goda och snabba cup cakes med minimal insats. Man ska inte slå knut på sig själv! De här blev kanongoda och gjorde sig nästan själva ju.
Så här går fusket till: Köp färdiga muffins, jag köpte muffins med citronkrämsfyllning. Skaffa snygga formar (de ovan är från Åhléns), Rosa tårtmousse på påse som blandas ihop på en minut (tror det var Dr Oetkers, finns på vanliga ICA i allafall, bland baksaker), Spritspåsar finns även de på ICA bland fryspåsar och folie, Strössel (också från ICA dessa heter Djungelströssel) och något annat roligt. Jag hade ätbara rosknoppar hemma, men du kan ta geléhallon, chokladhjärtan eller vad som.
Jag satte ner finformarna i en muffinsplåt bara för att de blev lättare att dekorera då. Sätt ner färdiga muffins i sina formar. Sen är det bara att spritsa över tårtmoussen (jag gjorde den kvällen innan och la i kylskåpet i spritsen) och dekorera.
Inte så tokigt va? Riktigt goda dessutom!

Linda

0 kommentarer

  1. Så himla bra, ett tips som vi måste skicka vidare till vår kompis Anneli! Sist vi bjöds på muffins där var de väldigt platta och små, det visade sej att hon glömt ta i bakpulver:)

  2. Det var ju riktigt fiffigt och bra när tiden inte räcker till! Tack för dina fina kommentarer på min blogg! Kram!

  3. Söta Mårtenssons. ja det här blev toppen cup cakes med minsta möjliga motstånd;-) Ja, att glömma bakpulvret är ju ingen hit, eller så blir det något nytt gott av det hela…i bästa fall!

    Katarina: Ibland måste man ta genvägar/Kram du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *