På utflykt till Över Järva Gård

Idag spenderades dagen på Över Järva Gård här i Stockholm med en massa lammgos. Det var Lammens dagoch barnen fick gå in till lammen och gosa in sig med dem, klappa, titta och kika på allt som de hade för sig. Så mysigt! Kan verkligen rekommendera Över Järva som utflyktsmål. De har aktiviteter året om, även på vintern, och varje helg kan barnen rida på hästar.
Var där med min vän Erika och hennes Amanda och Molly. Annie och Amanda har varit nära vänner redan då de låg i magen. Det är exakt en vecka mellan dem. Erika och jag var alltså mammalediga samtidigt med dem. Nu är vi också mammalediga båda, även om Erika var några månader före mig med Molly.
Caféet var verkligen sådär gammeldags mysigt med allt möjligt gott, leksaker och springyta för barnen.

Jag åt en mumsig grillad levainsmörgås med chevre och honung
Barnen åt ekologisk varm korv och pannkakor. Sedan busades det rejält!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *