Vi testar Tigers Yoghurt med mindre socker, utan konserveringsmedel och tillsatser

Tigers Yoghurt frukost

Slät, krämig yoghurt utan fruktbitar och 30% mindre socker. Intressant. Jag får ofta förfrågningar om att testa nya produkter. Oftast säger jag nej faktiskt. Jag läser på om produkten innan jag svarar på om jag vill testa. Är det inget som jag tycker passar bloggen så blir det ett nej. Hur roligt bud det än må vara. Men när budet innehåller en yoghurt med 30% mindre socker, inga konserveringsmedel eller färgämnen. och är gjord på svensk mjölk från Gefleortens Mejeri då ville vi gärna testa.

Tigers Yoghurt frukost

Tigers yoghurt innehåller alltså frukt-& bärpuréer/juicer och är därför helt slät, utan fruktbitar. Den finns i smakerna hallon, päron, jordgubb och vanilj & äpple. 

Det var enbart Annie och jag som testade eftersom min yngsta inte tål mjölkprotein. Så vad tyckte då Annie som är målgruppen? Hon blev överförtjust i Tigers. Det här är hennes nya favorityoghurt och hon har bett mig köpa hem den till henne. Jag är benägen att hålla med, den är verkligen krämig och len och har tydlig smak av vanilj/äpple, hallon och päron. En riktigt bra start på dagen eller som mellis. Gillar att den inte är för flytande.

Stor tumme upp från oss!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *