Nytt godis från Cloetta – Vi recenserar

Nyheter från Cloetta plopp polka salted caramel Center Cappucino crazy face

Sugen på lite nytt lördagsgodis? Här är nyheterna från Cloetta som vi har provsmakat oss fram till. Det är Annie 9 år som får stå för kommentarerna. Jag är lite av en ’side kick’. Vi har Plopp polka, Plopp Salty Caramel, Center Cappucino, Crazy Face Hot och Nutisals nya mixer för Sallad och Yoghurt. Vi börjar med Nutisals nya mixer Salad Mix och Yogurt Mix. Nötmixer utan varken tillsatt socker eller salt. Torrostade utan olja över öppen låga. Riktigt bra mixer, inte minst att ta med till jobbet eller t ex på resa i praktiska påsar. Bara att strössla över en sallad eller över yoghurten för att förgylla den. Verkligen toppen: goda, crunchiga och bra mixade.  

Nyheter från Cloetta plopp polka salted caramel Center Cappucino crazy face

Center i smaken Cappuccino, är helt klart bästa smaken någonsin. Godare än så här kan det väl inte bli. Annie älskade den, och jag också. Cappuccino och kola, mjuk, lagom söt, lagom rinnig. Den rullen vill man aldrig att den ska ta slut. 

Nyheter från Cloetta plopp polka salted caramel Center Cappucino crazy face

Plopp i nya smakerna Polka och Salty Caramel. Vad tyckte vi. Jo, båda var mumsiga, men lite i sötaste laget. Vi tycker båda att Plopp original är oslagbar. Annie tyckte att det hade kunnat vara mer smak av mint i Polka och att Salty Caramel var rätt lik originalet, men sötare. Crazy Face Hot var inte Annies grej. De är starka och bränner till i munnen. Smaken är Burning Mango och Flaming Red Fruit. Intensiv smak, för intensiv för båda barnen. Gillar de andra Crazy Face, men just den här var inte så lyckad, enligt oss. 

Tack och hej från Smakpanelen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *