Ultra detox och Ultra balans för en riktig utrensning

Holistic Ultra Detox Ultra balans Svenskt kosttillskott

I samarbete med Svenskt kosttillskott

Renar just nu kroppen maximalt. Så den här veckan kommer mina bästa tips för att rena kroppen ordentligt inför sommaren. Att avgifta kroppen med jämna mellanrum är en riktig boost för kroppen. En superdetox för kroppen står på schemat för mig nu. Jag har det senaste året stressat alldeles för mycket, knappt tränat, ätit dålig mat och oroat mig över en hel massa saker. Ond cirkel. Bestämde mig för några veckor sedan att det är dags att må bra. Vet att det är tre faktorer som får mig att må bra: äta rätt, träna regelbundet och sova tillräckligt många timmar. Inget av detta har jag gjort det senaste året. Långt ifrån, om jag ska vara riktigt ärlig. Nu jobbar jag stenhårt på att komma på banan igen.

UltraDetox Holistic Svenskt kosttillskott

Jag testar just nu en vegansk och glutenfri detox och utrensning, Holistic UltraDetox och Holistic UltraBalans Från Svenskt Kosttillskott . Har aldrig upplevt en sådan effektiv detox. Har använt den några veckor och min mage är inte längre uppsvälld på kvällarna och jag mår redan så mycket bättre. Jag har dessutom gått ner flera kilo på bara några få veckor faktiskt, även om det inte var det viktigaste. Holistic UltraDetox är ett pulver som du blandar ner i vatten till en ört- och fiberdrink. Den är gjord på 35 örter, t ex psylliumfröskal, hibiscusblommor, lakritsrot, alfalfa, aloe vera blad, röd klöver, rödbeta. Massa fibrer som stimulerar utrensning. Vissa av ingredienserna är laxerande. 

UltraDetox Holistic Svenskt kosttillskott

Jag tar den tillsammans med  UltraBalans som är ett kosttillskott i tablettform. En blandning av 10 olika örter, t ex  malört, nejlika och gurkmeja och det är rekommenderat att ta den med UltraDetox. Den renar tarmen och balanserar tarmfloran. Jag har använt halva burken nu. Man ska bara göra en kur åt gången. Känns som jag skulle vilja fortsätta med den, för den är verkligen effektiv och jag mår så bra av den. 

Ps. Pulvret smakar dock inte godis. Inte det godaste jag smakat. Men hellre den smaken än massa tillsatt tjafs. Veganskt och naturligt. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *