Lindas Matstuga och Tacopaj i Aftonbladet

Lindas matstuga Aftonbladet

Ja, lagom till fredagsmyset så hamnade jag i Aftonbladet. Jag blev intervjuad i fredags eftermiddag om min Tacopaj, som verkligen är bedårande krämig, smakrik och ja, optimal. Roligt! Eller rättare sagt väldigt roligt!! Bra start på helgen. 

tacopaj-basta-godaste-kramig-helg

Dessutom så blev jag lärare i franska istället för det korrekta svenska. Hur går det då till då man hamnar i Aftonbladet kanske ni undrar. På något sätt hittar de på Aftonbladet ditt recept på nätet, antagligen genom att googla runt. De ringer upp dig och frågar om de kan få ta med receptet på Aftonbladet och ställer lite frågor om dig och om receptet. Man blir lite överrumplad då man helt oväntat får frågor om sig själv, sin blogg, matlagning med mera. Sedan vips är det där och man hoppas att man lyckats med att få ur sig något halvvettigt.  

godaste-banankakan-ever0

Jag och Matstugan har varit i Aftonbladet en gång tidigare: Så gör du Succékaka på dina fula bananer med en av mina favoriter Banankaka. Så dessa två recept är mina två tips till er inför helgen. 

Nu ska jag och bästa tjejerna iväg till logoped med den ena sedan till stan för lunch på fin restaurang med kompis och hennes två barn. Efter det har jag lovat dem att vi ska gå på bio och se filmen Trolls. Har ni sett den? Jag går så sällan på bio så hade ingen aning om vad som gick. Vi tittade igenom alla trailers för familjefilmer och Trolls var ju en gladexplosion i regnbågens alla färger och en pigghet som smittade av sig. Så vi satsar på den.  

Världens bästa helg önskar jag er också!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *