Halloween tips – Blodiga fingrar till middag

Halloween finger food blodiga fingrar korv

Halloween är blodigt, geggigt, lite otäckt och fruktansvärt gott. Så, ok, då blev det korv som ruggats till lite. Inte svårt men lite tålamod och lite pilligt. Men som jag imponerade på barnen och deras kompis när de kom tillbaka från att ha gjort Bus eller Godis i området. 

Halloween

De var hungriga efter att ha jobbat hårt på Bus eller Godis. Deras utrop över halloweenbordet var värt så mycket och det kommer jag leva på länge. Jag läste att någon på Twitter hade tyckt att Bus eller Godis var för lamt och att vi barnen skulle byta ut det till Brott eller Gott. Så roligt! Varför inte.

Halloween

Men som sagt, det bästa var att överraska barnen då de kom tillbaka med ett fulldukat bord med dessa blodiga fingrar, paprikor gjorda till pumpor, hemmagjorda tacochips och blodig saft med spindlar och ögon. Sedan hade jag gjort en fullständig Halloweendukning med orange och svart, spindlar, döskallar, levande ljus och pumpor såklart. 

Halloween finger food blodiga fingrar korv

Blodiga fingrar åts glupskt. Jag hade köpt ekologiska korvar och stekt på dem lite. Gjort lite streck och skurit ut för nageln. Längst ner slamsade jag dem lite för att göra dem köttiga och lite styckade. Barnen skrämdes inte utan var överförtjusta över att få äta blodiga fingrar- 

Halloween finger food blodiga fingrar korv

Det barnen tyckte var läskigast av allt igår kväll var det sår jag hade sminkat till på Magda. Den lilla minihäxan tycke själv att det var läskigt och idag när hon skulle på Halloweenfest ville hon inte att jag skulle göra ett till sår, för hon tyckte det var jobbigt att titta på det. 

Halloween

Härlig Halloween på er från oss!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *