Halloween tips – Paprika som förvandlas till pumpor

Halloween paprika mellis

Halloween tips – Paprika som förvandlas till pumpor. Lite sunt mellis mellan allt Bus eller Godis för barnen igår kväll. Tror att de gick lite för tidigt. Är det måndag man går? Annie och hennes kompis Linnea är på båtkryssning då, så då går det inte. Ikväll är båda barnen på Halloweenfester hos sina respektive kompisar. Summa Summarum det blev igår. 

Halloween paprika mellis

När de gått klart hade jag gjort middag till dem där dessa mini-paprika-pumpor fyllda med paprika, salladsärtor och morotsstavar. En dipp på creme fraiche (Oatlys mjölkfria), ketchup och majonnäs. Klart. Jag tog en liten kniv och skar ut ögon, näsa och lite olika stil på munnarna. Sedan är det bara att fylla med valfria grönsaker. Vackert och uppskattat av barnen.

Halloween paprika mellis 

Undrar om ni är trött på alla Halloweentips? Börjar snart tröttna på mig själv. Men jag är så svag för högtider.  Älskar när vardagen får en guldkant och färgexplosion. Piggar upp på alla sätt. Jag varnar er, det kommer komma lite mer tips. Sedan sadlar vi om nästa vecka och kör lite grytor och annat härligt, OK?

HÄRLIG HALLOWEEN PÅ ER!

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *